Ketaus puodai puikiai kaupia šilumą, o tai reiškia, kad mūsų patiekalai gaunami palaipsniui ir tolygiai. Jie taip pat daro didelę įtaką mūsų sveikatai. Natūralios medžiagos, tai yra ketaus, naudojimas, naudojant kitus indus, sumažiname kenksmingų medžiagų, patenkančių į maistą, kiekį. Papildomas pranašumas yra tai, kad ruošiant indus ketaus induose išsiskiria nedidelis kiekis geležies, kuris yra būtinas mūsų organizmui. Tai neabejotina nauda, ypač žmonėms, kovojantiems su anemija.
Juodas paviršius buvo gautas dėl unikalaus ketaus deginimo augaliniame aliejuje labai aukštoje temperatūroje proceso. Paviršius papildomai oksiduotas, o tai sumažina polinkį rūdyti. Puodą rekomenduojama išsaugoti po kiekvieno plovimo sutepiant visą paviršių plonu kepimo aliejaus sluoksniu.
Skersmuo - 20cm
Aukštis - 10cm
Pridedamas ketaus dangtis.
Talpa: 2,7 l
Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines virykles.