Aptarnavimo plokštelių rinkinys (6 vienetai) Lilac Serving Plate 25 Cm 6 Pieces - 18231

Aptarnavimo plokštelių rinkinys (6 vienetai) Lilac Serving Plate 25 Cm 6 Pieces - 18231

37.47€ 46.84€ -20%
Prekės kodas: AGC346293

Pristatymo terminai:

  • Atsiimkite prekę Kaune Savanorių pr. 206 2024-05-30
  • Pristatysime DPD kurjeriu 2024-05-30
  • Pristatymas į DPD paštomatą 2024-05-30
  • Pristatymas į Omniva paštomatą 2024-05-30

Produkto aprašymas

Pagerinkite savo valgymo patirtį su išskirtiniu serviravimo lėkščių rinkiniu

Pasimėgaukite aukščiausio lygio valgymo patirtimi su mūsų nuostabiu serviravimo lėkščių rinkiniu. Šis rinkinys, pagamintas itin preciziškai ir atidžiai atsižvelgiant į detales, skirtas jūsų stalui suteikti elegancijos ir rafinuotumo.

Išlaisvinkite savo vidinį virėją su aukščiausios kokybės keramika

Mūsų serviravimo lėkščių rinkinys pagamintas iš 100 % keramikos, todėl yra ne tik vizualiai patrauklus, bet ir labai patvarus. Lygi ir blizgi kiekvienos lėkštės apdaila sukuria prabangos įspūdį, todėl kiekvienas valgis taps ypatinga proga.

Pasinerkite į tobulą dydį ir formą

25 x 25 x 2. 8 cm matmenų mūsų serviravimo lėkščių rinkinys puikiai suderina funkcionalumą ir stilių. Idealaus dydžio lėkštės užtikrina, kad jūsų kulinariniai kūriniai atsidurtų dėmesio centre, o elegantiška kvadrato forma suteikia jūsų stalo serviravimui modernaus atspalvio.

Nesudėtingas valymas, kad valgymas nekeltų rūpesčių

Atsisveikinkite su varginančiu valymu. Mūsų serviravimo lėkščių rinkinį galima plauti indaplovėje, todėl galėsite daugiau laiko mėgautis maistu ir mažiau šveisti indus.

Harmoningas spalvų derinys

Žavus baltos, juodos ir alyvinės spalvų derinys - mūsų serviravimo lėkščių rinkinys lengvai papildo bet kokį valgomojo interjerą. Subtilūs atspalviai suteikia rafinuotumo ir universalumo, todėl puikiai tinka tiek kasdienėms, tiek oficialioms progoms.

Techninė informacija:

  • Medžiaga: Medžiaga: 100 % keramika
  • Dydis: 25 x 25 x 2,8 cm (6 vnt.)
  • Galima plauti indaplovėje, kad būtų lengva valyti
  • Spalvos: Baltos, juodos ir alyvinės spalvos

Pakeiskite savo valgymo patirtį su mūsų serviravimo lėkščių rinkiniu jau šiandien. Pakelkite savo patiekalus į naujas elegancijos aukštumas ir sukurkite nepamirštamus prisiminimus su artimaisiais. Užsisakykite dabar ir leiskite, kad mūsų lėkščių grožis ir funkcionalumas pagerintų jūsų valgomojo stalą.