BLACK&WOOD GRANITINĖ BLYNŲ KEPTUVĖ 199010

BLACK&WOOD GRANITINĖ BLYNŲ KEPTUVĖ 199010

26.34€
Prekės kodas: KNFF4288

Pristatymo terminai:

  • Atsiimkite prekę Kaune Savanorių pr. 206 2024-05-14
  • Pristatysime DPD kurjeriu 2024-05-14
  • Pristatymas į DPD paštomatą 2024-05-14
  • Pristatymas į Omniva paštomatą 2024-05-14

Produkto aprašymas

26 cm skersmens plokščia keptuvė su granito danga. Puikiai tinka blynams ir blyneliams kepti. Tinka visų tipų viryklėms , galima plauti indaplovėje, naudojant švelnią programą.
  • Keptuvė - 26 cm skersmens plokščia keptuvė su granito danga, idealiai tinkanti blynams ir pyragams kepti. Išoriniai matmenys: ilgis 46 cm, aukštis 1,5 cm, aukštis su rankena 6 cm. Black&Wood keptuvė.
  • NON-stick - Keptuvė iš aliuminio su nelimpančia granito danga, juodos spalvos. Dėl nelimpančio paviršiaus galima ruošti sveikus ir skanius patiekalus su minimaliu riebalų kiekiu. Įrengta su rankena, pagaminta iš aukščiausios kokybės patvaraus medžio imitacijos plastiko.
  • ENERGIJOS EFEKTYVUMAS - dėl puikaus medžiagos laidumo išvengiama šilumos nuostolių, todėl taupomas laikas ruošiant maistą. Keptuvė sukonstruota taip, kad šiluma tolygiai pasiskirstytų jos paviršiuje.
  • PATIKIMA - Keptuvėje greitai ir tolygiai kepama, todėl taupoma energija, be to, joje puikiai tinka kepti mažai riebalų turinčius mėgstamus blynus, blynelius ar omletus.
  • FUNKCIONALI - Tinka dujinėms, elektrinėms, keraminėms, halogeninėms ir indukcinėms viryklėms. Keptuvę lengva valyti, ją galima plauti indaplovėje. Ergonomiška ir neslystanti rankena užtikrina patogų ir saugų naudojimą, užtikrina tvirtą sukibimą gaminant maistą. Keptuvė taip pat turi praktišką skylę, kuria ją galima pakabinti, pavyzdžiui, ant virtuvės turėklo. Dėl siaurų keptuvės kraštų lengva pilti tešlą, pakelti ir apversti blynus.

Neprideganti keptuvė blynams su unikaliu, nesenstančiu dizainu, madingo juodos ir medžio derinio keptuvė įspūdingai atrodo virtuvėje, o joje galima kepti skanius blynus, kepsnelius ir omletus.Nepakeičiama kiekvienoje virtuvėje, nes palengvina maisto gaminimą ir suteikia maistui tobulą išvaizdą. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, tinkamai naudojama tarnaus daugelį metų. Originalus "Vilde" gaminys iš "Black&Wood" asortimento, pagamintas pagal Europos standartus.