GRANITINĖ KEPTUVĖ 7 BLYNAMS SU JUODO IR MEDŽIO ŠYPSENOMIS 19908

GRANITINĖ KEPTUVĖ 7 BLYNAMS SU JUODO IR MEDŽIO ŠYPSENOMIS 19908

28.10€
Prekės kodas: KNFF4291

Pristatymo terminai:

  • Atsiimkite prekę Kaune Savanorių pr. 206 2024-05-13
  • Pristatysime DPD kurjeriu 2024-05-13
  • Pristatymas į DPD paštomatą 2024-05-13
  • Pristatymas į Omniva paštomatą 2024-05-13

Produkto aprašymas

Neprideganti granitinė 26 cm skersmens keptuvė su 7 skylutėmis. Puikiai tinka blynams, blyneliams su linksmaisiais maltinukais kepti. Tinka visų tipų viryklėms, galima plauti indaplovėje , naudojant švelnią programą.
  • ĮRENGIMAS - Keptuvė idealiai tinka kepti kiaušiniams ir blynams ruošti. Keptuvės iš Black&Wood asortimento skersmuo 26 cm, joje yra 7 specialios 8 cm skersmens skylutės. Ant dugno įspaustos įspūdingos įvairių besišypsančių veidukų formos skylutės. Išoriniai matmenys: ilgis 46,5 cm, keptuvės aukštis 0,5 cm, aukštis su rankena 5,5 cm.
  • NEPRIKLOJAMA - keptuvė pagaminta iš aliuminio su juodos spalvos nelimpančia granito danga. Nelimpančiu paviršiumi galima ruošti sveikus ir skanius patiekalus su minimaliu riebalų kiekiu. Su rankena, pagaminta iš aukščiausios kokybės patvaraus medžio imitacijos plastiko.
  • ENERGIJOS EFEKTYVUMAS - dėl puikaus medžiagos laidumo išvengiama šilumos nuostolių ir taip taupomas laikas ruošiant maistą. Keptuvė sukonstruota taip, kad šiluma tolygiai pasiskirstytų jos paviršiuje.
  • PATIKIMA - keptuvė užtikrina greitą ir tolygų kepimą, todėl taupoma energija. Ji idealiai tinka kepimui ir troškinimui ir leidžia pasiekti tobulą maisto formą. Joje galima kepti kiaušinius, blynus ar mėgstamus blynus, formuojant juos į apvalius veidus su šypsenomis ir akimis.
  • FUNKCIONALUS - pritaikomas dujinėms, elektrinėms, keraminėms, halogeninėms ir indukcinėms viryklėms. Keptuvę lengva valyti, ją galima plauti indaplovėje. Ergonomiška ir neslystanti rankena užtikrina patogų ir saugų naudojimą, užtikrina tvirtą sukibimą gaminant maistą. Keptuvė taip pat turi praktišką skylę, kuria ją galima pakabinti, pavyzdžiui, ant virtuvės turėklo. Šis funkcionalus sprendimas palengvina laikymą ir taupo vietą virtuvėje.

Neprideganti kiaušinių keptuvė, pasižyminti unikaliu, laikui nepavaldžiu dizainu, dekoruota madingu juodos ir medžio deriniu, kad virtuvėje atrodytų pritrenkiančiai. Keptuvėje yra septynios specialios skylės su įspaustomis šypsenėlių formos skylutėmis. Tai leidžia išgauti tobulą apvalią maisto produkto formą ir suteikia jam žavią išvaizdą. Jos pagalba galite kepti skanius keptus kiaušinius, mėgstamus pusryčių blynus ar mini blynelius. Nepakeičiamas bet kurioje virtuvėje, nes palengvina maisto gaminimą ir suteikia jam tobulą išvaizdą. Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, tinkamai naudojamas tarnaus daugelį metų. Originalus "Vilde" gaminys iš "Black&Wood" asortimento, pagamintas pagal Europos standartus.