KUMPIO VIRYKLĖ  1,5L KLAUSBERG

KUMPIO VIRYKLĖ 1,5L KLAUSBERG

36.47€
Prekės kodas: KNFF3574

Pristatymo terminai:

  • Atsiimkite prekę Kaune Savanorių pr. 206 2024-05-14
  • Pristatysime DPD kurjeriu 2024-05-14
  • Pristatymas į DPD paštomatą 2024-05-14
  • Pristatymas į Omniva paštomatą 2024-05-14

Produkto aprašymas



Kumpio viryklės matmenys:


 


Talpa: 1,5l


 


Visas aukštis: 19,5 cm


Vamzdžio aukštis: 17 cm


 


Skersmuo 11,5 cm


 


Maišelio matmenys:


 


Gaminio plotis: 17 cm


 


Gaminio aukštis: 32 cm (10vnt)


 


Mėsos ruošimo kumpio viryklėje būdas.


 


-Pasirinktą mėsos gabalą reikia pamarinuoti dieną prieš tai, kad spėtų sugerti visus prieskonių aromatus.


 


- Marinuotą mėsą sudėkite į specialų folijos maišelį, o tada įdėkite į pagrindinį indą.


 


- Uždėkite slėgio plokštę su spyruokle ir dangčiu, taip uždarykite kumpio viryklę su mėsos įdaru.


 


- Įdėkite kumpio viryklę į puodą ir užpildykite vandeniu iki 3/4 prietaiso aukščio.


 


-Pradedame kaitinti vandenį ir verdame kumpį pagal pasirinktą receptą. Paprastai jį reikia plikyti maždaug 75-80°C vandens temperatūroje 2-3 valandas, kad kumpio viryklėje esančios mėsos temperatūra pakiltų iki maždaug 72°C. Ji tikrai neturėtų viršyti 80-90°C.


 


-Temperatūrą kontroliuojame išoriniu termometru. Tačiau vandeniui užvirti neleidžiame. Manoma, kad kumpis turi būti virtas, o ne virtas.


 


-Kai kumpis iškeps, atvėsinkite kumpio viryklę užpylę šaltu vandeniu. Leiskite atvėsti, dėkite į šaldytuvą ir tik po 24 valandų, kai mėsa sutvirtės, išimkite maišelį su paruoštu kumpiu.