Groteliu stalo irankiu rinkinys 9 vnt. BBQ nerudijančio plieno aksesuaru nešiojimo krepšys 13001

Groteliu stalo irankiu rinkinys 9 vnt. BBQ nerudijančio plieno aksesuaru nešiojimo krepšys 13001

0.00€
Prekės kodas: XL15009
Išparduota

Pristatymo terminai:

  • Atsiimkite prekę Kaune Savanorių pr. 206 2024-04-09
  • Pristatysime DPD kurjeriu 2024-04-09
  • Pristatymas į DPD paštomatą 2024-04-09
  • Pristatymas į Omniva paštomatą 2024-04-09

Produkto aprašymas

Aukštos kokybes groteliu priedai leidžia lengvai ir maloniai dirbti prie karštu groteliu ir paruošti grilio patiekalus. Grilio indu rinkinyje yra net 9 dalys. naudingu daiktu, iskaitant 4 iešmo menteles, peili ir šakutę, mentelę, teptuką ir žnyples. Visas dalykas yra uždarytas estetiniame korpuse. Paimkite kepsnines irankius, kuriuos taip pat galima sekmingai naudoti virtuveje - pavyzdžiui, kepimui, kur jie taip pat puikiai veikia.

Pateikti kepsniu indai pagaminti iš aukštos kokybes nerudijančio plieno. Tai daro juos patvarius ir atsparius aukštai temperaturai, kylančiai kepant ant groteliu. Nerudijanti plieną taip pat lengva valyti, todel rinkinys tarnaus ilgai ir atrodys patraukliai.


Šis naudingas kepsnines priedas yra supakuotas i praktišką užtrauktuką. Korpuso vidus yra su elastinemis juostomis, kad kiekvienas kepsnines aksesuaras turetu savo vietą ir laisvai neguletu, neatsitrenktu i kitus ir ju nepažeistu. Deklas turi praktiškas rankenas nešiojimui ir leidžia lengvai tvarkingai laikyti jusu kepsnines reikmenis.